Architectural
Building System Solutions

Aliplast poseduje sertifikat Cradle to Cradle

Sa zadovoljstvom objavljujemo da su Aliplast aluminijumski sistemi nagrađeni sertifikatom Cradle to Cradle Silver. Aliplast je sada sertifikovan od kolevke do kolevke. Aluminijumski sistemi prozora i vrata (Genesis 75, Star, Econoline, SP800i +, Mac Light, EFi +, Office), protivpožarni sistemi (FR65, FR90) i MC WALL zavesa nagrađeni su Srebrnim sertifikatom.

Cradle to Cradle Certified ™ je globalno priznata mera sigurnijih i održivijih rešenja dizajniranih za cirkularnu ekonomiju. Dizajneri, proizvođači i brendovi širom sveta oslanjaju se na standard proizvoda Cradle to Cradle Certified ™, što je korak napred za projektovanje i proizvodnju materijala koji imaju pozitivan uticaj na ljude i planetu. Cradle to Cradle Certified ™ takođe se smatra poželjnim standardom proizvoda pri donošenju odgovornih odluka o kupovini. Sva Aliplast C2C sertifikovana rešenja su standardno dostupna bez dodatnih troškova; i sa sigurnošću se može reći da ispunjavaju standarde budućnosti.

Aliplast proizvodi sertifikovani kao srebrna kolevka do kolevke:

• Sistemi zaštite od požara: FR65, FR90

• Sistemi prozora i vrata: Genesis 75, Star, Econoline, SP800i+, Mak Light, EFi+, Office

• Fasadni sistemi: MC VALL

Internet strana koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti u skladu sa politikom privatnosti . Nastavkom pregleda stranica prihvatate korišćenje kolačića. Postavke kolačića možete konfigurisati u svom internet pretraživaču.