Architectural
Building System Solutions

Novosti

Od sada obogaćujemo paletu boja Aliplast Wood (imitacija drveta) sa novim dekorima  - Aliplast Loft View.  
08.04.2021
PROČITAJ VIŠE
Kompanija ALIPLAST započela je postupak sertifikacije „Cradle to Cradle“ za arhitektonske sisteme koji potvrđuje efikasno korišćenje resursa, ekonomično upravljanje otpadom i obezbeđuje maksimalnu zdravstvenu zaštitu zaposlenih i korisnika.
12.02.2021
PROČITAJ VIŠE
Zahvaljujući novim podprofilima moguće je ostvariti stabilnu i “toplu” vezu prozora/vrata sa objektom. Sistem je baziran na modulima visine 30, 50, 70 I 100mm koji se mogu kombinovati za željenu visinu podprofila. Za veće projekte moguće je poručiti specifičnu visinu ili oblik (u dogovoru sa razvojnim odeljenjem). Profili imaju žljeb za montažne ankere i ekspanzionu traku. Veza sa aluminijumskim profilima se ostvaruje pomoću specijalnog lepka umesto vijaka. Podprofil je osetljiv na UV I zahteva obradu nakom ugradnje.
15.05.2018
PROČITAJ VIŠE
UČITAJ VIŠE

Internet strana koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti u skladu sa politikom privatnosti . Nastavkom pregleda stranica prihvatate korišćenje kolačića. Postavke kolačića možete konfigurisati u svom internet pretraživaču.