Architectural
Building System Solutions

Novosti

Corialis Group je nagrađen Zlatnom medaljom za #održivost od strane EcoVadis
22.09.2022
PROČITAJ VIŠE
“Mia Dorćol” – Projekat Zabriskije studija iz Beograda realizovan sa Aliplast systemom SUPERIAL. Pozivamo Vas da pročitate članak o ovom projektu, njegovim tehničkim detaljima i čime je inspirisana njegova realizacija. Vodeći projektant: Mihajlo MitrovićIzvođač aluminijumskih konstrukcija: DANITO doo 
23.09.2021
PROČITAJ VIŠE
Sa zadovoljstvom objavljujemo da su Aliplast aluminijumski sistemi nagrađeni sertifikatom Cradle to Cradle Silver. Aliplast je sada sertifikovan od kolevke do kolevke. Aluminijumski sistemi prozora i vrata (Genesis 75, Star, Econoline, SP800i +, Mac Light, EFi +, Office), protivpožarni sistemi (FR65, FR90) i MC WALL zavesa nagrađeni su Srebrnim sertifikatom.
06.08.2021
PROČITAJ VIŠE
Od sada obogaćujemo paletu boja Aliplast Wood (imitacija drveta) sa novim dekorima  - Aliplast Loft View.  
08.04.2021
PROČITAJ VIŠE
Kompanija ALIPLAST započela je postupak sertifikacije „Cradle to Cradle“ za arhitektonske sisteme koji potvrđuje efikasno korišćenje resursa, ekonomično upravljanje otpadom i obezbeđuje maksimalnu zdravstvenu zaštitu zaposlenih i korisnika.
12.02.2021
PROČITAJ VIŠE
Zahvaljujući novim podprofilima moguće je ostvariti stabilnu i “toplu” vezu prozora/vrata sa objektom. Sistem je baziran na modulima visine 30, 50, 70 I 100mm koji se mogu kombinovati za željenu visinu podprofila. Za veće projekte moguće je poručiti specifičnu visinu ili oblik (u dogovoru sa razvojnim odeljenjem). Profili imaju žljeb za montažne ankere i ekspanzionu traku. Veza sa aluminijumskim profilima se ostvaruje pomoću specijalnog lepka umesto vijaka. Podprofil je osetljiv na UV I zahteva obradu nakom ugradnje.
15.05.2018
PROČITAJ VIŠE
UČITAJ VIŠE

Internet strana koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti u skladu sa politikom privatnosti . Nastavkom pregleda stranica prihvatate korišćenje kolačića. Postavke kolačića možete konfigurisati u svom internet pretraživaču.