Architectural
Building System Solutions

Kompanija ALIPLAST započela je postupak sertifikacije C2C za arhitektonske sisteme

Kompanija ALIPLAST započela je postupak sertifikacije „Cradle to Cradle“ za arhitektonske sisteme koji potvrđuje efikasno korišćenje resursa, ekonomično upravljanje otpadom i obezbeđuje maksimalnu zdravstvenu zaštitu zaposlenih i korisnika.

Koncept „Cradle to Cradle“ (C2C) zasnovan je na doslednom pristupu efikasnosti resursa i održivosti. Svi materijali se smatraju sirovinama koje treba u potpunosti reciklirati kako bi se postigla biološka i tehnološka cirkularnost. Glavni materijal naših proizvoda je aluminijum koji se može beskonačno reciklirati.

ALIPLAST neprestano ulaže u nove tehnologije, istraživanje i razvoj koji omogućavaju proizvodnju i dizajn aluminijumskih profila i sistema prateći principe održivog razvoja koji donosi koristi za ekologiju, životnu sredinu i ljude. Naši sledeći sistemi su testirani za sertifikaciju:

  • Sistemi za prozore i vrata: GENESIS 75, STAR, ECONOLINE, SUPERIAL 800 i+, MAXLIGHT, ECOFUTURAL i+, OFFICE
  • Sistemi fasada (zid zavese): MC WALL
  • Vatrootporni sistemi: FR65, FR90

Internet strana koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti u skladu sa politikom privatnosti . Nastavkom pregleda stranica prihvatate korišćenje kolačića. Postavke kolačića možete konfigurisati u svom internet pretraživaču.