Architectural
Building System Solutions

O nama

Firma Aliplast je osnovana 2016. godine uz učestvovanje belgijskog koncerna Aliplast, koji se od 1984. godine bavi proizvodnjom aluminijumskih sistema. Otvaranjem društva u Srbiji je uspostavljena distributivna mreža i  linija za plastifikaciju(bojenje) aluminijumskih sistema Aliplast.

Od početka svoje delatnosti srpski Aliplast se fokusirao na ekspanzivni razvoj uz istovremenu težnju da sačuva najviši kvalitet nuđenog proizvoda i izradu novih rešenja kod sistema aluminijumskih profila. Na početku svoje delatnosti Aliplast je zapošljavao 3 radnika, trenutno u firmi radi 28 ljudi. Dinamika prodaje, sve veća lista kupaca iz Srbije, a takođe i iz Evrope, su primećeni na tržištu. Aliplast je dobitnik više priznanja i nagrada dodeljenih od strane stručnih i poslovnih organizacija.

Aliplast video

Aliplast Video

Internet strana koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti u skladu sa politikom privatnosti . Nastavkom pregleda stranica prihvatate korišćenje kolačića. Postavke kolačića možete konfigurisati u svom internet pretraživaču.